0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vpiši iskalni niz

Gnojenje BCX900


VRHUNSKO NARAVNO SREDSTVO

BCX 900 je vrhunsko naravno sredstvo za spodbujanje rasti in razvoja rastlin, proizvedeno iz najstarejših rastlin na zemlji - morske alge. BCX 900 vsebuje poliuronske sestavine iz morske alge identične rjavim huminskim kislinam in mikroelemenate, vitamini, aminokisline in alginske kisline. Zaradi teh spojin rastline lahko v celoti razvijejo svoj genetski potencial. BCX 900 se uporablja na različnih stopnjah razvoja rastlin. V zgodnjih fazah rastlin za spodbujanje ustvarjanja večje in močnejše korenine, ki ustvarja podlago za nadaljnji razvoj boljšega in večjega donosa.

Škropljenje z BCX 900 priporočamo vedno takrat, ko rastlina prihaja v pomembno fazo rasti (npr. klitje, brstenja, začetek oblikovanja plodov, itd.) BCX 900 je močan aktivator in stimulator rasti rastlin. Njegovo izvajanje ustvari uravnotežen odnos med rastlinami in zemljo. Zato se posebej uporablja za krepitev oslabljene rastline pri presajanju, suši, škodljivcih ali pri boleznih rastlin. Tretirane rastline so bolj zdrave, bolje izkoriščajo razpoložljive hranilne snovi, dajejo večji donos in boljšo kakovost.


PRAVILNA UPORABA IN DOZIRANJE PREPARATA BCX 900:

BCX 900 mešamo v razmerju 1 : 200. Pri mešanju z vodo se sestavine v preparatu aktivirajo, zato BCX 900 porabite v 2 dneh. BCX 900 najprej zmešamo z vodo, šele zatem dodajamo škropiva in nikoli obratno. Preparat se uspešno meša s čistim AHL in SSA. Po mešanju ga je mogoče mešati tudi z vsemi fungicidi, insekticidi in herbicidi. Izjema je le magnezij, ki je s preparatom BCX 900 nezdružljiv.

Z BCX 900 lahko tretirate (zalivate, škropite) sadike, zelenjavo in začimbe, stročnice, rože (enoletnice, dvoletnice in trajnice), jagodičevje, žitarice, gomolje, sadno drevje , oljke itd.

SADIKE:

1.) Škropimo, ko ima rastlina prva dva lista

2.) Pri presajanju namakamo korenine 30 min. v raztopini, posadimo in zalijemo z mešanico (zmanjša stres pri presaditvi)

3.) Škropimo 14 dni po presajanju

4.) Škropimo 14 dni po 3. koraku

Doziranje: razmerje 1:200