0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vpiši iskalni niz

Naša zgodba

Radovednost in ljubezen do pekočega

Pričetki moje dejavnosti segajo v leto 2003, ko sem iz radovednosti in ljubezni do pekočega posejal nekaj semen feferonov, podarjenih od prijatelja in bivšega sodelavca. Prvi uspeh pri obiranju zrelih plodov me je zelo navdušil. Tako sem na vrtu postavil svoj prvi manjši rastlinjak, v katerega sem posadil različne vrste čilijev. Okusni plodovi, predelani v pekoče omake, pa so prijatelje in znance povsem prevzeli.

Začetek uspešne zgodbe

Spomladi leta 2010, sem kot samostojni podjetnik tudi uradno pričel z gojenjem čilijev in izdelavo pekočih omak, ter drugih proizvodov povezanih s temi po okusu pekočih paprik, katere danes bolje poznamo pod imenom čili.

Vaše navdušenje nad pekočimi dobrotami in širitev

Naslednje leto sem zaradi vedno večjega povpraševanja poskusno najel večji rastlinjak, nato pa že postavil večji rastlinjak v domačem kraju Sv. Duh pri Škofji Loki, kjer je tudi sedež podjetja in proizvodnja pekočih omak. V tem razmeroma kratkem času sem vso pozornost, poleg vzgoje sadik in pridelave čilijev, posvetil predvsem proizvodnji pekočih omak in ostalih žgočih dobrot.

Najvišja mesta na svetovnih tekmovanjih

V letu 2011, sem tri svoje pekoče omake poslal v ZDA na tekmovanje, kjer sodelujejo proizvajalci pekočih omak iz vsega sveta. Vse tri omake so zasedle prvo mesto  v svojih kategorijah. Preizkuševalce so poleg okusa navdušile tudi naravne in kvalitetne sestavine, brez dodanih umetnih konzervansov, stabilizatorjev in barvil. Za gojenje čilijev uporabljamo le naravna in okolju prijazna eko gnojila. Tudi kasneje smo se redno udeleževali domačih in svetovnih tekmovanj in še naprej domov nosili priznanja in nagrade. Tako vsakič znova dobimo potrditev, da delamo dobro!

Naš trud in ljubezen do pekočega redno nagrajena

Naša ljubezen do pekočega je dosegla tudi medije - Čili Pipp v medijih. Za gojenje čilijev uporabljamo le naravna in okolju prijazna eko gnojila. Čili Pipp pekoče omake so 100% naravne, domače in brez dodanih konzervansov in drugih umetnih dodatkov. Iz doma pridelanih čilijev in narejene z ljubeznijo. Ker ljubimo pekoče!

Prvi in največji proizvajalci pekočih omak v Sloveniji

Danes se lahko pohvalimo, da smo prvi in največji proizvajalci pekočih omak v Sloveniji. Ponudba izdelkov »Čili Pipp« je zajela praktično vso Slovenijo. Naše proizvode je možno kupiti v spletni trgovini, lahko nas obiščete na naslovu Sv. Duh 110, v večjih dobro založenih trgovinah, v trgovinah z zdravo prehrano, lahko pa jih tudi poskusite v kar nekaj restavracijah, picerijah in gostilnah širom Slovenije (zemljevid prodajnih mest).

Naj vas poleg naše zgodbe prepričajo še naši izdelki!

V trgovino