0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vpiši iskalni niz

Zakaj naši izdelki zažigajo?


Doma pridelani čiliji

Vsi čiliji so pridelani v Škofji Loki. Zelo je pomembno, da se v Sloveniji začne oskrbovanje domačega prebivalstva s kakovostnimi domačimi pridelki in ne z industrijsko pridelanimi stotine kilometrov stran, ki jih ponujajo večji trgovski centri. 

Vsako leto poberemo nekaj tisoč kilogramov različnih sort, doma pridelanih čilijev. Tako so sveži plodovi vedno pri roki za ustvarjanje novih pekočih okusov.


Kvalitetne slovenske sestavine

Večina sestavin katere uporabljamo za proizvodnjo Čili Pipp omak je slovenskega porekla in nagrajenih z najvišjimi priznanji kakovosti: solni cvet piranskih solin, domači naravni jabolčni kis iz Slovenskih goric, domači čiliji...

Vse te kakovostne sestavine in izpopolnjeni recepti dajo našim omakam še dodatno vrednost in jih dvignejo na višjo raven!


Nagrajeni izdelki

V letu 2011, sem tri svoje pekoče omake poslal v ZDA na tekmovanje, kjer sodelujejo proizvajalci pekočih omak iz vsega sveta. Vse tri omake so zasedle prvo mesto  v svojih kategorijah - Sladka habanero omaka, 100% Pure Naga in Bhut Jolokia Preizkuševalce so poleg okusa navdušile tudi naravne in kvalitetne sestavine, brez dodanih umetnih konzervansov, stabilizatorjev in barvil.

Tudi naslednja leta so se naše pekoče omake redno udeleževale večjih svetovnih tekmovanj in domov prinesle večja priznanja in odlična mesta. Med našimi nagrajenimi omakami so tudi Chipotle, Klasik, Tropik, Gift...


Popolnoma naravno

Naši izdelki ne vsebujejo umetnih konzervansov, barvil ali stabilizatorjev.

Zato včasih pri omakah pride do oksidacije in to je dokaz, da je omaka naravna.

Pekočnost, okus, barva in hranilne vrednosti lahko nihajo glede na kakovost letine!

Vse naše pekoče omake, BBQ, kečap in čili džem so slovenskega porekla in 100% naravni. Ker ljubimo pekoče!

Iz naših rok vedno le:

100%

naravne sestavine

100%

slovenski izdelki

100%

prepričljivi okusi