0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vpiši iskalni niz

Pekoča omaka 100% Pure Naga

icon10/10

Pekoča omaka 100% Pure Naga

icon10/10

10.90€
100% Pure Naga je zmagovalna omak'ca s svetovnega prvenstva THCPA 2011 v Brooklinu, New York. Preberi več
Zaloga


Pekoča omaka 100% Pure Naga 10/10

100% Pure Naga je zmagovalna omak'ca s svetovnega prvenstva THCPA 2011 v Brooklinu, New York. Čiliji Naga Jolokija in Bhut Jolokija, ter prefinjen izbor začimb so prepričali pikolovsko žirijo v kategoriji Extreme hot. Omak'ca je med bolj pekočimi, tako da bi še hudič jokal, pa se kljub temu čuti svežino in okus Jolokije, ki se prileže k mesnim jedem, jedem na žlico, burgerjem, picam, testeninam, indijski, mehiški itd. Če vam ni več do družbe vaše tašče, potem je ta omaka primeren izbor za vas. Po okušanju omake se udobno namestite ob oknu in pomahajte tašči v slovo. Pure Naga je čista zmaga.

Omaka je ZELO pekoča!

Omaka je zasedla 1. mesto na svetovnem tekmovanju v ZDA.

Slovenski proizvod.

100% NARAVNO BREZ UMETNIH KONZERVANSOV!


Priporočamo:

Za praktično shranjevanje, ličen izgled in darila priporočamo še ujemajočo darilno embalažo:

Pekočnost:

10/10

Sestavine: 

  • čili bhut jolokia ali naga jolokia, 
  • kis, 
  • paprika, 
  • paradižnik, 
  • limeta, 
  • sladkor, 
  • piranska sol, 
  • začimbe.

Gregor

Super omakica! moje prvo srečanje z njo je bilo kot na reviewih...jušna žlica napolnjena do roba in gasa! 5-10 sekund se čuti vsa vsebina flaške, zelo aromatična, po 10ih sekundah pa pride vročina, ki naslednjih 5min počasi narašča! Paše pa vsepovsod od pice, zrezka, sendivča praktično ni več nič brez te vročine!

alfa33

Pure naga in hot sun sta brez konkurence, zato Jurij ne primerjaj ju k tabasku, ker tabasko je frutek proti njima.

Jurij

Okus je nekaj neverjetnga, poln, izrazit in odbit. Pekočina je prijetna in ne preveč močna. Nekje podobno po mojem mnenju tabascu. Priporočam!

linky666

Zakon omaka res kot okus in pekočnost ...super ****

bilovar

Pure Naga naredi piko na I glede na ostale omake. Zelo pekoca in lepo greje usta in telo. Jedem ne spremeni prevec okusa. Je vroca in
zacnite pocasi. Morate poskusit, sicer niste probali nic :) Zelo priporocam! This sauce can be called THE SAUCE... It is not killing the taste of any dish so much. But it is very hot - I suggest you to start slowly and turn your room heating to lower value :)...rnYou need to try this one. It is simply a must have sauce...

Moruga

Zelo navdusen ob prvi omaki, ki sem jo kupil tu in ob prvem poskusu. Disec vonj, prijeten izgled in odlicen okus. Samo pozitivne misli mi gredo po glavi.

duros

Super omakica, priporočam.

El Nino

Omaka je bombastična! Zelo mi je všeč tudi njen okus. Vsekakor dobro presenečenje:)

Miloš

Sem prvič kupil in poizkusil omako, ki je odličnega okusa, le zame malce preblaga, tako da naslednjic preizkusim 12/10. Velike pohvale timu, ki izdelujejo odlične omake in le tako naprej.

Aleš

Meni osebno prvovrstna omaka. Zakaj: Testiral sem eno žlico direkt v gobec. Najprej se občuti vse, od paprike, do kisa....potem pa zažge. Ampak pekočina ni tista brutalna, ampak okusna. Kolcanja mi sicer ni povzročila kljub pričakovanju, ampak to je verjetno posledica mojih prehranjevalnih navad ;) U glavnem, toplo priporočam! V gostilni s paprika čipsom paše še pa još! Good work!


Boris Car

Dolgo časa sem bil ljubitelj omake Tabasco, pa sem se je že tako privadil, da sem je moral dozirati v jedi res veliko. Nobena druga omaka mi ni bila všeč. Vse dokler nisem dobil za darilo 250ml stekleničko 100% pure nage. To je bila ljubezen na prvi ožig. Gosta, res polnega bogatega okusa in končno dovolj pekoča tudi za moj okus. Zdržala mi je kakšno leto, zdaj pa sem zasvojen in moram naročiti novo. Tabasco zdaj jem le v skrajni sili in šele zdaj razumem kakšna razredčena brozga je v resnici. Tudi barva je skoraj rjava in prav nič vabljiva. Popolno nasprotje pa je čili Pipp pure naga. Živo rdeča in res hudičevo dobra! Absolutno jo priporočam, ampak le ljubiteljem zelo pekoče hrane. Če ne zmorete pojesti vsaj žličko tabasca brez vsega, bo tale omaka za vas preveč. Dober tek želim. Meni se že cedijo sline.


Zelo bomo veseli vašega mnenja. Pošljite nam ga preko spodnjega obrazca.


Obvezna polja so označena z * !

Čili Pipp d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Brezplačna dostava

nad 40 eur za Slovenijo

Prodajna mesta

naših izdelkov