0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vpiši iskalni niz

Pekoča omaka Moruga

icon12/10

Pekoča omaka Moruga

icon12/10

12.00€
Moruga je zelo resen čili, ki je bil nekoč celo rekorder v pekočnosti, vendar smo ga pri naši hiši ukrotili in z izbranimi začimbami pripravili, da se prileže k ogromnem naboru jedi. Preberi več
Zaloga


Pekoča omaka Moruga 12/10

Čili Trinidad moruga scorpion sodi med tiste, o katerih ne smemo govoriti v pomanjševalnicah, zato naziv omak'ca odpade, čeprav je pri nas pakirana tudi v majhnih 100g stekleničkah. Je zelo resen čili, ki je bil nekoč celo rekorder v pekočnosti, vendar smo ga pri naši hiši ukrotili in z izbranimi začimbami pripravili, da se prileže k ogromnem naboru jedi. Žameten okus moruge kaj hitro preplavi požar v ustih, če niste vajeni močnejših čilijev. Če ste pravi gurman ali pa sadist, ki se bo ob pokušini nasmejal na račun nič hudega slutečega prijatelja, potem je ta omaka prava za vas.

Omaka je ZELO pekoča!

Slovenski proizvod.

100% NARAVNO BREZ UMETNIH KONZERVANSOV!


Priporočamo:

Za ličen izgled in darila priporočamo še ujemajočo darilno embalažo >

Količina: 

100g

Pekočnost:

12/10

Sestavine: 

  • trinidad moruga scorpion čili, 
  • kis, 
  • paprika, 
  • paradižnik, 
  • limeta, 
  • piranska sol, 
  • sladkor, 
  • začimbe.

Kreutz

Bravo! Odlična omaka, nemara celo boljša od Pure Naga.

Anze

Odlična omaka, najbolj pekoča od vseh poskušenih. Tudi okus je odličen - seveda za tiste s kilometrino. Sicer le veliko trpljenja.

Andrej

Omaka je odličnega okusa. Peče pa ko sam hudič. Priporočam dodatno opremo: 2 litra mrzlega mleka in škatlo robcev za nos... :)

Robi

Se pridružujem prejšnjim komentarjem. Odlična omaka, za mene za odtenek premalo pekoča!

sergio

Meni daleč najboljša omaka,tudi jaz sem pričakoval da bo bolj pekla,vem pa da nikoli ne bi bilo dovolj ;) hvala tomaž...

Matej

Danes poskusil več kot odlično omakco Moruga. Velika pohvala g. Tomažu.

cili

Zelo dobra omaka.Sam osebno sem pričakoval ,da bo bolj pekoča glede na to na je omaka narejena iz najbolj pekočega čilija ta trenutek. Drugač pa vse pohvale gospodu Tomažu za tole omako.

Zelo bomo veseli vašega mnenja. Pošljite nam ga preko spodnjega obrazca.


Obvezna polja so označena z * !

Čili Pipp d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Brezplačna dostava

nad 40 eur za Slovenijo

Prodajna mesta

naših izdelkov