0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vpiši iskalni niz

Pekoča omaka Habanero

icon8/10

Pekoča omaka Habanero

icon8/10

7.90€
Omaka habanero je ena naših prvih omak. Po dolgotrajnem iskanju in pokušinah smo našli uravnoteženost in harmonijo začimb, ki vsak obrok spremenijo v praznovanje. Preberi več
Zaloga


Pekoča omaka Habanero 8/10

Omaka habanero je ena naših prvih omak. Habanero čiliji so med bolj razširjenimi sortami in so znani po svojem okusu, ki ga ne moremo zamenjati z nobenim drugim. Zaradi njegove edinstvenosti nismo preveč posegali v okus, ostrino in oranžno barvo. 

Po dolgotrajnem iskanju in pokušinah smo našli uravnoteženost in harmonijo začimb, ki vsak obrok spremenijo v praznovanje. Omak'ca Habanero ti z glave dvigne sombrero. Omaka ni primerna za peresno lahko kategorijo ali slabotne. Paše k vsem vrstam hrane.

Slovenski proizvod

100% NARAVNO BREZ UMETNIH KONZERVANSOV!


Priporočamo:

Za praktično shranjevanje, ličen izgled in darila priporočamo še ujemajočo darilno embalažo:

Pekočnost:

8/10

Sestavine: 

 • paprika, 
 • habanero čili, 
 • čebula, 
 • korenje, 
 • paradižnik, 
 • kis, 
 • česen, 
 • piranska sol, 
 • sladkor, 
 • limeta, 
 • začimbe.

vito

Delightfull, strong in taste, not overheated. One of the best from Pipp.

zok

Mojo prvo Habanero omako (prvo Cili Pipp omako kar sem jih poskusil) mi je kupil sodelavec. Hvalezen sem mu ko sto mater. Poskusil sem ze marsikaj pekocega (ta trenutek imam v kuhinji 14 vrst pekocih omak in svezi ter suhi cili), ta omaka mi je pa dalec najljubsa. Neslo jo je v dobrem tednu, danes sem kupil novo. Res fina aroma, ravno prav sladka, ne prekisla, konkretno ostra, ne brutalna. Zelo mi je vsec v kombinaciji s curryjem, pa tudi pri zelo enostavnih jedeh (npr. tuna, koruza in Habanero omaka). Mislim, da bo se dolgo moja najljubsa omaka.

ales

se pridružujem vsem naštetim mnenjem, bi pa vprašal kako je z standardizacijo po različnih serijah? namreč prvo v razmaku pol leta sem poskusil dve isti omaki a je ena zelo zelo občutno ostrejša od druge.

Čili Pipp odgovor: Pekočnost je odvisna od letine in vremena, čiliji se hitro tudi zmešajo z drugimi vrstami, včasih je potrebno omaki dodati nekaj čilijev, odvzeti pa jih je težko. 

vasko

Izjemna omaka. Neverjetno okusna. Sicer od Pipp-a še nisem drugih, ampak od vseh ostalih kar sem jih probal je ta absolitni prvak. Čili Pipp raztura! Samo tak dalje.

Čili Pipp odgovor: Hvala Vasko!

vasko

Izjemna omaka. Pridružujem se Tadeju v mnenju, da je nekaj bolšega, kar sem kdaj koli poizkusil. Pipp, ala ti vera!!!

wix

Vrhunska omakca. Okus je odličen. Žal je prehitro pošla.

Rokios

Vrhunski okus, pri meni je imela rok trajanja samo 6 dni, zdaj pa čakam hot sun in pure naga, da bo res pekl.

kaleman

Omakica je izrednega okusa, ostra, aromatična, odlična. Po moji oceni primerna za zmerne ljubitelje pekoče hrane. Sam se ljubitelj pekočega, sem čili-fil, in sem pričakoval, da me bo vsebina bolj ž(a)gala. Zato sem jo popapcal v slabem tednu. Na vsak grižljaj hrane po kapljico, pa je kar izpuhtela.

Tadej Weber

Poizkusil sem že kar nekaj omak, ki sem jih kupil na različnih koncih sveta, za Čili Pipp pa lahko rečem, da je nekaj boljšega, kar sem kdaj koli poizkusil. No, seveda pa na moje navdušenje vpliva tudi dejstvo, da je proizvajalec iz Slovenije, kar je pri pekočih omakah, ki so sicer bolj domena vročih krajev, kar presenetljivo. Omaka Habnero ima pristen okus, všeč mi je ker ni sladka in tako ohranja originalni in specifični okus habanera. Čestitam proizvajalcu in zelo priporočam!

Odgovor Čili Pipp: Hvala Tadej

dejanstampar

Omaka zareže, kot habaneru pritiče. Osebno me nekoliko moti okus po dimu (morda so čiliji na ognju sušeni), ker ta zakriva fino habanerovo aromatiko. Zato sem heretično zmešal omako k nepekočemu ajvarju in dobil dobro, zmerno pekočo zmes za k čevapom. Sladka habanero omaka pa nima tega 'gril' priokusa in je bolj zvesta habanero-aromi, čeravno je precej manj pekoča. Kljub temu vse čestitke in pogumno naprej!

Odgovor Čili Pipp: Dejan hvala!Zelo bomo veseli vašega mnenja. Pošljite nam ga preko spodnjega obrazca.


Obvezna polja so označena z * !

Čili Pipp d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Brezplačna dostava

nad 40 eur za Slovenijo

Prodajna mesta

naših izdelkov