Pogoji poslovanja

POGOJI NAKUPA EKSTREMNO PEKOČIH OMAK IN EKSTRAKTOV:

UPORABLJAJO SE KOT DODATEK HRANI ALI KOT ZBIRATELJSKI IZDELKI, IN NISO NAMENJENI DIREKTNEMU UŽIVANJU!!!

  • Zaradi izjemne pekočnosti nekaterih proizvodov se jih lahko uporabi samo kot dodatek hrani ali kot zbirateljski izdelek. Ti izdelki lahko povzročijo resne poškodbe, če se neposredno zaužijejo in / ali nanesejo na kožo, oči, ali katere koli druge organe telesa.
  • Vsak od teh proizvodov se uporablja na lastno odgovornost!
  • Če ta izdelek podarite kot darilo, morate  prejemniku v celoti razložiti pravilno ravnanje z izdelkom in možnost nevarnosti.
  • ČILI PIPP d.o.o., njegovi zaposleni, njegovi dobavitelji, njegovi distributerji ne prevzemajo nobene odškodninske ali druge odgovornosti za morebitno škodo in / ali poškodbo, ki je nastala pri zaužitju katerega koli od teh izdelkov!


Pogoji poslovanja
Svetujemo vam, da pred uporabo spletne trgovine pazljivo preberete spodaj navedene pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Čili Pipp spletna trgovina www.cilipipp.si je spletna trgovina, s katero upravlja podjetje ČILI PIPP d.o.o. in si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani www.cilipipp.si.


Spletna trgovina
www.cilipipp.si - Čili Pipp je spletna trgovina, s katero upravlja podjetje ČILI PIPP d.o.o.

Cene
Vse cene v spletni trgovini www.cilipipp.si so navedene v EUR in že vsebujejo DDV. Vse cene veljajo ob potrditvi naročila s strani Čili Pipp.

Naročila
Podatki o oddanem naročilu so shranjeni pri Čili Pipp. Dosegljivi so ali v uporabniškem računu posameznega uporabnika (dostop preko interneta) ali v podatkovni bazi podjetja ČILI PIPP d.o.o. (dostop osebno ali po telefonu). Naročilo lahko sklenete po telefonu, elektronski pošti ali internetu preko spletne trgovine. Popravke ali dodatke k naročilu nam lahko pošljete po elektronski pošti ali telefonu.

Koraki nakupa
Izbor artiklov - oddaja naročila Uporabnik označi izbrane artikle in količino, v košarici ter na blagajni izpolni vse potrebne podatke in odda naročilo. Naročilo se postavi v čakalno vrsto, kupec pa dobi kopijo naročila v svoj poštni predal. Kupec ima možnost preklicati naročilo v vrsti preko elektronske pošte v času dveh ur. Naročilo se hrani v "Arhivu" na strežniku ponudnika.

Potrditev naročila
V roku najkasneje 48 ur ponudnik pregleda naročilo, preveri dobavljivost  izdelka ter potrdi naročilo oziroma ga zavrne. V primeru, da se cena v času obdelave naročila spremeni, se ponudnik zavezuje, da bo poskusil ponuditi uporabniku nižjo ceno ali ponuditi ustrezno rešitev, ki bi bila obojestransko zadovoljiva. Ponudnik si pridržuje pravico, da pokliče uporabnika na njegovo telefonsko številko. Naročilo uporabnika, je v primeru potrditve naročila s sporočilom "V obdelavi", nepreklicno potrjeno.

Dobavni roki
Ponudnik se bo potrudil, da bo blago odposlano v navedenih rokih. Po oddaji naročila boste prejeli sporočilo s kopijo naročila, ki vsebuje naročene artikle in skupno ceno. V sporočilu naročila bosta navedena tudi telefonska številka in naslov elektronske pošte za stike s kupci, na katerega se lahko obrnete v primeru kakršnihkoli vprašanj ali pripomb v zvezi z vašim naročilom. V primeru, da blaga, ki ste ga naročili, ni na zalogi, se bomo z vami dogovorili o dobavnem roku.

Preklic naročila
Uporabnik lahko prekliče naročilo v roku 2 ur po oddaji naročila po elektronski pošti. Po preteku 2 ur mora preklic naročila opraviti preko telefona.

Dostava in stroški
Dostavo naročenega blaga opravlja GLS d.o.o. Naročila bodo odpremljena najkasneje v treh delovnih dneh (pod pogojem, da je blago na zalogi). Dostava blaga je omejena na ozemlje države Slovenije (za drugačen dogovor nas prosim povprašajte). V nobenem primeru pa spletna trgovina ni odgovorna za prekoračen rok dostave. Dostava se izvrši na vaš naslov, ki ste ga navedli ob prijavi ali naročilu. V primeru, da vas ob času dostave ni na navedenem naslovu, vas dostavljalec družbe GLS kontaktira po telefonu in skupaj se dogovorita glede ponovne dostave ali za prevzem pošiljke na drugem naslovu.  Stroški dostave blaga pri plačilu po povzetju, na TRR ali Paypal so 3,50€. Pri naročilu nad 40,00€ stroške odpošiljanja krije prodajalec. Lahko pa blago tudi osebno prevzamete na našem naslovu Sv. Duh 110, Škofja Loka.

Odkupnino paketa lahko GLS kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno / debetno kartico. V primeru, da boste svoje blago plačali s kartico, se vam bodo dodatno zaračunali stroški bančne provizije v vrednosti 1,43 % od zneska odkupnine, za katero vam bo GLS kurir izdal račun.

Za osebni prevzem pokličite 051 471 483

Vračilo blaga
Kupec lahko kupljeno blago v roku 15-ih dni po prejemu vrne na naslov ČILI PIPP d.o.o., Sv. Duh 110, 4220 Škofja Loka, ali nas o tej želji obvesti po e-pošti. Vrnjeni izdelki morajo biti  nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti tudi kopija računa. Kupnino vrnemo oziroma kupljeno blago zamenjamo v 8-ih dneh. Kupnino vrnemo na račun kupca, ki ga mora kupec navesti ob vračilu blaga.

Varovanje podatkov in zasebnost
Registracija in/ali vpis osebnih podatkov v spletno trgovino Čili Pipp je nujen in izključno potreben samo za pravilno izvajanje storitev Čili Pipp. Čili Pipp ali njegov upravitelj ne bo nikoli posredoval, prodal, dal v najem ali kako drugače trgoval z vašimi osebnimi podatki. Vaši osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni, če se ne strinjate z načinom uporabe.

Pravno obvestilo
Spletna trgovina Čili Pipp in vsi podatki, slike artiklov in grafika prikazani na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati  ali uporabljati, brez predhodnega pisnega dovoljenja. Blagovne znamke in logotipi priznanih podjetij so v njihovi lasti.

Odgovornosti
ČILI PIPP d.o.o. se trudi, da bi ta stran vključevala točne in ažurne informacije. Vendar pa ČILI PIPP d.o.o. ne daje garancije ali jamstva za točnost informacij, prav tako pa ne prevzema nobene odškodninske ali druge odgovornosti za napake v vsebinah spletnih strani Čili Pipp. Slike artiklov so simbolične in ne predstavljajo dejanskega stanja.


Sprejmem

Stran uporablja piškote. Več o temu...