0 Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vpiši iskalni niz

Čili džem

icon6/10

Čili džem

icon6/10

5.50€
Džem navdušuje tudi tiste, ki niso naklonjeni pekoči hrani, saj s svojim sofisticiranim okusom in vonjem premami še tiste puriste, ki prisegajo na šipkovo in marelično marmelado. Preberi več
Zaloga


Čili džem

Ste si morda kdaj v mislih rekli: »Tol'k huda pekoča omak'ca, z lahkoto bi si jo na kruh namazal(a).« Sedaj je to mogoče. Naš Čili Džem se dobesedno z lahkoto maže na kruh. Kdo pravi, da se sladka pekoča pregreha ne prileže kot pomaka za čips, ali kot premaz na ta pravem šniclu. Džem navdušuje tudi tiste, ki niso naklonjeni pekoči hrani, saj s svojim sofisticiranim okusom in vonjem premami še tiste puriste, ki prisegajo na šipkovo in marelično marmelado. Ob mazanju goste lepljive dobrote, na lep velik kos mesa, vam svetujemo poslušanje komada Ramba Amadeusa – Džemo voli džem. Za uporabo džema ne potrebujete privoljenja svoje mame, saj je srednje pekoč, pa tudi pred otroki ga ni potrebno skrivati. 

Slovenski proizvod.

100% NARAVNO BREZ UMETNIH KONZERVANSOV!

Pekočnost:

6/10

Sestavine:

  • sladkor
  • paprika
  • kis
  • habanero
  • limeta
  • začimbe

Neto količina:

130 g

Max D.

Prvič sem direktno in brez poskušanja namazal na debelo na kruh.....malo je bila kriza!Sedaj ga zmešam z marmelado in mažem na kruh,palačinke,peciva...Najboljši džem kar obstaja!

Primož Marušček

Bomba! Idealni dzem za namazat preko nutele :D !

stanko bucik

Odlična zadeva,lepo paše na palačinke,moram še poskusit kako drugače.
moti me le tisti priokus kisa ki ga pusti v ustih.

mihael

Tale izdelek je še najbolj podoben šipkovem džemu. Zelo lepe teksture in žive barve. Kljub temu, da habanerotov ne maram, ker se kregajo z mojim želodcem, je tale džem odličen in ravno prav peče. Mažem ga na maslo ali pod margarino (ker je precej lepljiv in se vleče kot domači med, se ga preko margarine težko maže). Tako na kruhu daje vrhunsko kombinacijo, kjer sladkor in maščoba učinkovito zmanjšata pekočnost.

Zelo bomo veseli vašega mnenja. Pošljite nam ga preko spodnjega obrazca.


Obvezna polja so označena z * !

Brezplačna dostava

nad 40 eur za Slovenijo

Prodajna mesta

naših izdelkov